top of page

Välkommen på er barnfotografering!

Jag är stolt över att erbjuda unika och smakfulla  barnfotograferingar som fångar skönheten och glädjen hos era små änglar. Min rekvisita är många gånger hämtad direkt från naturen - allt för att skapa den rustika och äkta känslan jag vill åt. Jag har förståelse för att varje barn är en unik individ med en egen personlighet och charm och det är just den jag strävar efter att fånga i alla bilder. 

Jag lägger ner mycket tid på att lära känna varje barn och skapa en bekväm och lekfull miljö för dem att utforska. Min övertygelse är att de bästa ögonblicken fångas när barnen känner sig avslappnade och lyckliga. Därför är alla våra fotograferingar alltid fyllda med lek, skratt och äventyr.

Så här går en fotografering till: 

Alla barnfotograferingar är noggrant och omsorgsfullt planerade. För mig är det viktigaste att både barnen och ni som föräldrar känner er trygga under fotograferingen.

Plats och miljö

Fotograferingen äger antingen rum i närmiljö runt min studio strax utanför Linköping eller on a location som ni som kunder önskar.  

Fotograferingavgiften på 1500 kr betalas på plats via swish, kort eller faktura med 10 dagars betalningsmöjlighet.

Säkerhet och hygien

Barnets säkerhet och välbefinnande är det viktigaste för mig. När ni kommer till mig ser jag till att ha allt som behövs för att hålla den barnet tryggt och bekväm under hela fotograferingen. Det kan inkludera mjuka filtar, kuddar och desinficerad rekvisita.

Poseringar och rekvisita

Barnfotografering involverar ofta olika poseringar och användning av rekvisita för att skapa vackra och kreativa bilder. Jag använder mig av olika typer av många olika saker som vi hittar i naturen allt för att ge varje bild en unik touch.

Tidpunkten på dagen

Alla barn är olika - så är även våra fototider. Er fotograferingssession planeras till en tid som passar just er. Vi planerar detta speciella tillfälle tillsammans - så att det passar Er! 

Tålamod och flexibilitet

Ibland kan barn vara ovilliga att posera eller att ens delta i fotograferingen. Jag som fotograf har tålamod och förstår att det kan ta tid att få de perfekta bilderna. Jag använder mig av olika lekar för att locka fram barnet och att fånga de där oförglömliga ögonblicken. 

Bildpresentation och leverans

När bilderna är klara, vanligen efter ca 14 dagar, bokar vi en tid för bildvisning i min studio. Här har ni möjlighet att välja de bilder ni vill ha och beställa utskrifter eller digitala filer för att bevara de vackra minnena av er barn.

Bilderna köps var och en för sig antingen i utskrivet eller högupplösta digitala bilder.

 

50% av den totala bildkostnaden betalas vid beställning resterande 50% betalas vid leverans. Betalning kan se via swish, kort eller faktura med 10 dagars betalningsmöjlighet. 

Leverans av bilderna kan se via upphämtning hos mig i studion eller skickas till er mot en fraktkostnad. 

bottom of page