top of page
  • Skribentens bildCecilia Rogestam

Känner mig inte jätte smartAlltså hur svårt kan det vara?! Att ta bilder med min nya bästis känns fantastiskt men hur i h-vete svårt ska det vara att digitalt överföra bilderna till kameran?

Jo i mitt fall väldigt svårt. Ja, jag kan erkänna jag är lite teknikfientlig och vill att allt bara ska fungera utan några problem. Om problem uppstår så har jag vanligtvis ingen kunskap om hur det skall lösas och hoppas helt sonika på att någon hjälper mig. Med just det här projektet har jag bestämt mig för att faktiskt klara av saker själv och på så sätt känna mig mer trygg om eller kanske rättare sagt när problem uppstår!

Så nu ska jag på riktigt ta tag i att koppla ihop kameran med telefonen/datorn för att kunna överföra mina bilder!

Jag har sagt det förut och måste säga det igen - tack youtube för alla turorials som finns! Utan dessa hade min foto-era varit slut här.6 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page