top of page
  • Skribentens bildCecilia Rogestam

Min dröm?


Hade jag en dröm eller skapade jag en dröm? Ja, det är nog så att jag har skapat en dröm som jag nu arbetar hårt för att uppnå. Jag har inte drömt i flera år om att bli fotograf utan den tanken har nog vuxit fram under det senaste 6 månaderna. Upprinnelsen till detta är att jag i slutet av vårterminen 2023 bytte tjänst från en gymnasieskola tillbaka till grundskolan. Och vad har detta med min dröm om att bli fotograf att göra?

Jo, till mitt företag Lilla Pralinen är jag kontinuerligt i behov av produktbilder och bilder för sociala medier. På min gamla gymnasieskola hade vi en valbar kurs i fotografering och det var under dessa lektioner som många av mina bilder kom till. När jag sedan valde att byta tjänst till grundskolan fortsatte tankarna på hur man skulle kunna exponera pralinerna i olika miljöer att snurra i mitt huvud. Tills den dagen då jag insåg att jag inte längre har någon Amanda, Ronja eller Nils som kan ta mina bilder.

Så vem ska göra det nu? Plötsligt föds tanken på att själv ta bilderna. Känner mig lite som Pippi Långstrump - det här har jag aldrig provat förut, så det klarar jag helt säkert!

Sagt och gjort - nu är jag igång med fotograferingen och i att skapa en ny del av mitt företagande. Och nu kan jag säga att min dröm är att bli en väl anlitad fotograf både nationellt och internationellt!
8 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comentários


bottom of page