top of page
  • Skribentens bildCecilia Rogestam

Oh my... jag har köpt en ny kamera

Alltså, hur svårt ska det vara att börja med fotografering? Canon, Nikon, Lumix, spegellöst, spegelreflexkameror, objektiv, brännvidd och slutartid. Listan kan göras oändlig och jag vet knappt var jag ska börja.

Jag har läst på, ställt frågor på olika forum, varit i fotobutiker och nu har jag landat i vilken kamera jag vill ha - Canon Eos R. Efter all efterforskning känns det underbart och ett helt naturligt steg då jag fram till dagens datum har använt mig av min mans gamla Canon Eos 600D.

Att gå över till en spegellös känns rätt i tiden och så himla spännande. Så nu finns inga hinder - nu tar jag mina första om än trevande steg mot att kunna kalla mig fotograf!
4 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comentarios


bottom of page