top of page
jag o min kamera.jpg

Jag och min kamera

Välkommen till min fotografiska värld där Rustika, Unika och Smakfulla porträtt är min specialitet. Jag vill att mina porträtt ska skapa ett RUS!

Rustika porträtt som är tagna i naturliga miljöer exempelvis skog, park eller på landsbygden. Dessa porträtt har alla en känsla av att vara "jordnära" och kan innehålla naturliga element så som träd, stenar och vatten. Det naturliga ljuset får sätta tonen för porträttet - allt för att skapa en mjuk och varm känsla.

Unika porträtt skapas i unika miljöer. Alla mina porträtt, förutom nyfödds-fotograferingarna, sker utomhus på unika platser. Det kan vara vid vatten, i en kohage, under ett vackert träd. Genom att lyssna på er dröm om vad porträtten ska förmedla hittar jag den rätta platsen för just ert porträtt!

Smakfulla porträtt som du vill ha på väggen, pryda fika bordet med eller ge bort som en gåva kan bara uppnås genom en allians mellan personen och den som tar porträttet. För mig som fotograf är det mycket viktigt att jag förstår er dröm med fotograferingen för att vi tillsammans ska kunna skapa dessa smakfulla porträtt.

Jag använder mig av narrativ fotografering vilket är en fototeknik som syftar till att berätta en historia eller förmedla ett budskap genom en serie bilder som tillsammans skapar en sammanhängande berättelse. Genom mina porträtt fångar jag ögonblicket och känslan i stunden.

 

Låt mig hjälpa dig att fånga er dröm och skapa minnen som ni kommer uppskatta för alltid.

bottom of page