top of page

Jag är stolt över att erbjuda unika och smakfulla  barnfotograferingar som fångar skönheten och glädjen hos era små änglar. Min rekvisita är många gånger hämtad direkt från naturen - allt för att skapa den rustika och äkta känslan jag vill åt. Jag har förståelse för att varje barn är en unik individ med en egen personlighet och charm och det är just den jag strävar efter att fånga i alla bilder. 

Jag lägger ner mycket tid på att lära känna varje barn och skapa en bekväm och lekfull miljö för dem att utforska. Min övertygelse är att de bästa ögonblicken fångas när barnen känner sig avslappnade och lyckliga. Därför är alla våra fotograferingar alltid fyllda med lek, skratt och äventyr.

Tove träd.jpg

Rustikt

Rustika barnporträtt är en charmig och genuin stil av barnfotografering som använder naturliga och lantliga element för att fånga barnets oskuld och äventyrslust. Vi använder oss av av naturliga miljöer, rustika rekvisita och en bohemisk stil ger en tidlös och magisk känsla till bilderna, vilket skapar minnesvärda porträtt av barnet.

Tove koket.jpg

Unikt

Unika barnporträtt är en exklusiv och personlig fotograferingsupplevelse som skapas i speciella och unika miljöer. Genom att lyssna på era drömmar och önskemål kan vi skapa en magisk plats som passar just ert barnporträtt perfekt.

Clara oland.jpg

Smakfullt

Smakfulla barnporträtt handlar om att skapa bilder som berör hjärtat och själen. Jag strävar efter att fånga kärleken och glädjen i ert barns liv och förvandla den till konstverk som kommer att väcka känslor och minnen för generationer framåt.

Så här går en fotografering till 

Visst låter det fantastiskt? Kontakta mig redan idag för att vara säker på att få en plats

bottom of page