top of page

Jag förstår att ni kan ha många frågor inför er fotografering så här nedan har jag sammanställt några vanliga frågor. Om du inte skulle få svar på just  din fråga tveka då inte att höra av dig. 

Karta här är vi.PNG

Var finns ni?

Jag utgår från min gård som ligger strax utanför Linköping men tar uppdrag över hela landet. 

Ni finner mig mellan Hjulsbro och Vårdsberg, gult hus med grå knutar. Vissa kartfunktioner kan visa på annan adress, så försäkra er om att ni kommer till rätt adress. 

Var tar ni era porträtt?

Jag har ingen studio, så alla fotograferingar sker utomhus förutom nyföddfotograferingen. Jag lyssnar in era önskemål om hur ert drömporträtt ser ut och föreslår därefter en lämplig plats.

vete_edited.jpg
workingday.png

Hur lång tid tar en fotografering?

Hur lång tid en fotografering tar beror på vilken typ det handlar om. En nyföddfotografering tar ca 2 timmar medan en familje- och barnfotografering tar ca 1 timme? 

Vilka typer av foton tar ni?

Jag fotar nyfödda, barn och familj. Alla fotograferingar, förutom nyföddfotografering, sker utomhus på en plats som vi kommer överens om innan. 

_58A8030.jpg
_58A8138.jpg

Vilka fotostil har ni?

Jag använder mig av narrativ fotografering vilket är en fototeknik som syftar till att berätta en historia eller förmedla ett budskap genom en serie bilder som tillsammans skapar en sammanhängande berättelse. Genom mina porträtt fångar jag ögonblicket och känslan i stunden.

kontakta mig.PNG

Hur ser fotoprocessen ut?

Ni börjar med att skicka ett kontaktformulär till mig. Jag kontaktar er så fort det finns möjlighet och därifrån tar vi processen vidare tillsammans. Jag lyssnar in era önskemål om plats och tidpunkt. Därefter ingår vi ett avtal så att vi är överens. Vi genomför fotosessionen och efter ca 14 dagar träffas vi igen för att titta på era bilder. Leverans av bilderna kan se via upphämtning hos mig i studion eller skickas till er mot en fraktkostnad.  

Priser och paket

I samband med att ni skickar er intresseanmälan till mig så skickar jag ett välkomstbroschyr till er där priser och paket presenteras.  

blogg bild.PNG

Har ni någon blogg?

Absolut!

Följ oss gärna

https://www.fotografceciliarogestam.com/blog

Kan  man följa er på social medier? 

Självklart kan ni göra det!

 Jag heter fotograf Cecilia Rogestam på både

Instagram och Facebook 

facebook insta symbol.PNG
bottom of page